Pages Menu
Rss
låna pengar snabbt
Categories Menu

Posted by on Mar 28, 2015 in Sex & Kärlek, Slider |

48% kvinnor och 28% män blir kära vid första ögonkastet

En studie som gjordes av författaren Chrisanna Northrup och ett gäng sociologer visade det sig att 48% kvinnor och 28% män blir kära redan vid första ögonkastet. Studien gjordes med hela 80.000 deltagare så det är ändå en uppskattad siffra som ändå ger oss en uppfattning om skillnaden mellan män och kvinnor när det gäller kärlek då nästan dubbelt så många kvinnor blir kära vid första ögonkastet.

Lite annan intressant fakta är att par som tjänar mindre faktiskt även bråkar mindre, att 57% av alla olyckliga par fortfarande finner sin partner attraktiv, att 33% som har sett filme Sleapless in Seattle har påverkat dom så mycket att dom har övervägt att göra slut och att 60% utav alla par som inte är lyckliga i sitt förhållande ändå säger att dom kan tillbringa resten av livet med sin partner.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Eller tror du på kärlek alls? I så fall kan vi varmt rekommendera den Svenska dejtingsidan SveaDejting.se som är en kostnadsfri dejtingsida skapad för dom som tror på kärleken och vill finna den.

Annonser: