Pages Menu
Rss
låna pengar snabbt
Categories Menu

Posted by on Mar 28, 2015 in Sex & Kärlek, Slider |

96% av alla kvinnor har fejkat en orgasm en eller flera gånger

Japp i stort sett alla kvinnor har någon gång fejkat en orgasm i sitt liv. Så hur många gånger har då varje kvinna fejkat en orgasm? Händer det någon enstaka gång eller är det regelbundet? Enligt Aftonbladets undersökning så svarar 37,9% att dom fejkat endast någon enstaka gång, 34% att det händer då och då och 18,4% att det händer nästan varje gång.

Det här är dock endast en statistik för Sverige och dom som har deltagit i Aftonbladets undersökning men det ger oss ändå en hyfsad bra uppfattning i siffror.

Sen har vi den viktiga frågan varför dom har fejkat sin orgasm och då svara kvinnorna så här. 12,1% svarar för att dom inte kan få orgasm, 30,4% svarar att killen blir lessen annars, 20,9% svarar att dom känner press och 35,6% svarar att det för att dom vill få sexet överstökat.

Sist men inte minst undersökte Aftonbladet vad män trodde om ifall deras tjej har fejkat en orgasm och då svarar 42% att dom har det och 58% att dom inte har det vilket tyder på att det är många män som inte är medvetna om att deras kvinnor fejkar sin orgasm.

Annonser: